7453 оригинални машини за дување на мувла Калапи за растегнување за резервни делови Сидел резервни делови Резервни делови KHS

Краток опис:

Примена: Производство на пијалоци/Фабрика за храна.
Испорака и пакет: картон, DHL/FedEx.
Примерок: Достапен/Бесплатен.
OEM услуга: Достапна.
Плаќање: T/T, L/C
HSC Machinery Co, Ltd., HSC резервни делови, SILDE, KHS, полнење за стакло, вентил за полнење за шишиња, набавки на етикети за палети за лепило, цилиндар и ролери за лепак, клешта cpl, цилиндар за подигање, O-прстени, чаури, машини за етикетирање.


Сите делови понудени од HSC Machinery Co., LTD се произведени од или за HSC Machinery Co., LTD.а не од или за производителот на оригинална опрема.Прикажаните броеви на делови што се оние на производителот на оригинална опрема, доколку ги има, се користат само за референтни цели.HSC Machinery Co., LTD е независен добавувач на квалитетни резервни делови што нема поврзаност со кој било производител на оригинална опрема.

Детали за производот

Ознаки на производи

Продажно место на производи

Калапи за растегнување, резервни делови за машини за дување круни, машини за мувла за дување KHS, Црево за дување CPL, ЧЕКАН за дување, Придушувач за дување, ЛИНК за дување на синџирот ASY, калап за растегнување, како продавница за круни за ® KHS® SIDEL®.дување калапи.

Параметри на производот

Име на производи: 7453 оригинални резервни делови за машини за мувла за дување
Марка за употреба: резервни делови за машини, резервни делови за машини за Сидел, резервни делови за машини KHS, Сипа, Тетра Пак, бренд Tech-Long итн.
Апликација: Производство на пијалоци/ Фабрика за храна.
Материјал: Нерѓосувачки челик, тефлонски, бакар, алуминиумска легура, челик, гума, пластика, најлон и други материјали и др.
Пакет: Картон, DHL/FedEx
Плаќање: T/T, L/C
Пример: Достапно/бесплатно

Главните производи на HSC

HSC машините се ваш компетентен партнер кога треба да набавите резервни делови за вашите постоечки, KHS SIDEL машини.Ние доставуваме KHS, брендот за машини Sidel како резервни делови за голем број значајни производители и компании претходници, како што се Coca Cola, Pepsi cola и други земји производители на пијалоци и многу други.Што се однесува до барањето, се додека ни го дадете бројот и количината на резервниот дел, ние ќе направиме понуда за вас.Нашите делови се исклучително издржливи и може да се инсталираат на сите видови опрема, KHS, Sidel ширум светот за оптимално да работат вашите производни линии.

За да го максимизирате вашето време на работа, услугите за резервни делови на HSC обезбедуваат делови со врвен квалитет во целост и со пократко време на испорака.Нашите делови се исклучително издржливи и може да се инсталираат на сите видови опрема, KHS, Sidel ширум светот за оптимално да работат вашите производни линии.

Сценарија за апликација

Резервни делови за замена на калапи со истегнување.

Имаме сопствена работилница за производство на резервни делови и сопствен магацин за складирање на нашите резервни делови и доставување до клиентите во секое време.

9F1A1343001
9F1A1342001
9F1A1345001

  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја